Horkýže Slíže v Plzni: turné V dobrej viere k novému albu, host Cocotte Minute

Horkýže Slíže v Plzni: turné V dobrej viere k novému albu, host Cocotte Minute

Horkýže Slíže vydali v dobré víře album svých největších hitů a vyrazili na stejnojmenné turné. V jeho zastávkách samozřejmě nemůže chybět Plzeň, kde skupina pravidelně vystupuje už několik let s velkým úspěchem. Koncert se odehraje v KD Šeříková ve čtvrtek 31. března.

Turné "V dobrej viere" čítá dvacet šest koncertních zastávek. První koncerty byly vyprodané, Horkýže Slíže tak dokazují, že patří k tomu nejlepšímu, co mohou příznivci živé rockové hudby zažít. Vystoupení samozřejmě doprovází speciální scéna a kvalitní ozvučení. Jako hosta si Slíže na celé turné pozvali Cocotte Minute. S nimi mají připravené nové fórky a vzájemné hostování, jak už na jejich turné bývá zvykem.

Výběrové album vyšlo na začátku března a kromě sedmnácti nejžádanějších hitovek obsahuje dvě novinky. Nový singl "Mám v p... na lehátku" se již objevuje v éteru českých rádiích a jistě se zařadí mezi nejoblíbenější songy kapely jako Silný Refrén, Malá Žužu a nebo LAG song.

Vstup do kulturního domu Šeříková ve čtvrtek 31. března bude umožněn po sedmé hodině, koncerty začnou kolem půl deváté. Vstupenky jsou k dostání v běžných předprodejích za 220 Kč. Na místě bude cena 250 Kč. Více informací naleznete na internetových stránkách www.rockinplzen.cz a nebo na facebooku.

Den po koncertu, v pátek 1. dubna v jednu hodinu, se Horkýže Slíže jako kmotři zúčastní adopce velblouda v ZOO Plzeň. Zvíře adoptuje největší plzeňský open air festival Majáles, kde Slíže pravidelně vystupují. Z důvodu aktuálního turné zrovna letošní rok vynechávají, nicméně s příslibem účasti pro rok 2012.

Program Rock in Plzeň 2011

17.3. Mňága a Žďorp

31.3.  Horkýže Slíže

14.4.  United Flavour + Skyline

30.4. Plzeňský Majáles

26.5. Harlej + Škwor

15.6.  Tři Sestry

22.6. Tleskač - 10 let

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek