Does It Offend You, Yeah? vás varují před svým pražským koncertem, na kterém jim budou předskakovat pražští LUS3

Does It Offend You, Yeah? vás varují před svým pražským koncertem, na kterém jim budou předskakovat pražští LUS3

Našlápnutá kapela z britských ostrovů, o nichž se tvrdí, že svou nespoutanou energii strčí do kapsy i Prodigy a která má prapodivný název Does It Offend You, Yeah, vydala své druhé album a vyrazila na turné. Deska má název ‘Don’t Say We Didn’t Warn You’ a je zřejmé, že kapela bude pokračovat v bezohledném útoku na naše smysly stejně, jako na loňském festivalu Rock for People, kde se bez varování stali velkou senzací celého festivalu. Fanoušci, kteří byli jejich vystoupení šokováni a nadšeni, ale i ti, kteří je objevili až pozdeji, se chystají 10.dubna do pražského Lucerna Music Baru, kde jim tato parta svou čerstvou novinku předvede live.

 

Podium jim zahřejí pražští LUS3, kteří jsou pro změnu zjevením pro domácí klubové publikum. LUS3 nyní intenzivně pracují na svém debutovém albu, které hodlají vydat v letošním roce. Své netrpělivé fans zatím kromě koncertů baví také prostřednictvím svých nových webových stránek www.lus3.cz , na kterých je nejen prolink na provokativní video k připravovanému klipu vznikajícímu pod taktovkou Martina Pavla umístěnému na YouTube, ale i vtipná videoupoutávka ke zmiňovanému koncertu s Does It Offend You, Yeah?.

 

První video DIOYY k nové desce s názvem The Monkeys Are Coming je k vidění zde: http://www.youtube.com/watch?v=dsXzW3jmvXU

 

Vstupenky na koncert jsou v prodeji v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 400,- Kč + poplatky, na místě za 500,- Kč.

Klub bude otevřen od 20:00 hodin.

Více info na:

www.doesitoffendyou.com

www.facebook.com/doesitoffendyou

www.myspace.com/doesitoffendyou

www.lus3.cz

www.bandzone.cz/lus3

www.musicbar.cz
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackpromotion

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek