HLASOVÁNÍ V SOUTĚŽI HARD ROCK - VY ROZHODUJETE O TOM, KDO SE PŘIPOJÍ K ÚČASTNÍKŮM V RÁMCI FESTIVALU HARD ROCK CALLING 2011

|
HLASOVÁNÍ V SOUTĚŽI HARD ROCK - VY ROZHODUJETE O TOM, KDO SE PŘIPOJÍ K ÚČASTNÍKŮM V RÁMCI FESTIVALU HARD ROCK CALLING 2011

Vyřadili konkurenty ve svých zemích, přivedli hudební odborníky k úžasu a dokonce měli na své straně rockové veterány jako Little Steven Van Zandta a Peta Wentze – a teď je nejlepších 40 účastníků letošního ročníku celosvětové soutěže Hard Rock Battle of the Bands připraveno čelit svým nejpřísnějším kritikům – VÁM! Počínaje úterkem 12. dubna 2011 dává společnost Hard Rock fanouškům po celém světě možnost spoluúčasti na tvorbě dějin rockové hudby tím, že spouští internetové hlasování v rámci soutěže Hard Rock Battle of the Bands pro rok 2011.

Vítěz českého finále Battle of the Bands , skupina Neosound, se umístila mezi nejlepšími 40 skupinami v celosvětovém měřítku. Abyste podpořili a dali šanci české skupině zahrát si na festivalu Hard Rock Calling v Londýně před 70 000 lidmi, máte možnost hlasovat online na: hardrockbattleofbands.com .

Aby hlasování bylo platné, je třeba mít platnou emailovou adresu a také IP adresu. Stanovený limit je 1 hlas z jedné emailové adresy, IP adresy a regionu.

Každý z vítězů získá možnost dostat se na prkna znamenající svět a živě vystoupit na festivalu Hard Rock Calling 2011 v londýnském Hyde Parku – jedné z celosvětově nejočekávanějších festivalových akcí. Očekává se účast tisíců fanoušků a předních hudebních formací, jako např. Bon Jovi, Roda Stewarta a Stevie Nickse, čímž se festival Hard Rock Calling 2011 stává životní šancí pro nastupující hudebníky, kteří tak mohou představit širšímu publiku svůj talent, to vše před nejlegendárnějšími rockovými hvězdami dnešní doby.

Hlavní událost – zdar Hyde Parku, je paráda tu být . . .

Pódium je připraveno, ale VY rozhodujete, kdo na něm vystoupí! Fanoušci z celého světa se mohou přihlásit na internetových stránkách HardRock.com, zhlédnout obrazový záznam vystoupení nejlepších 40 finalistů soutěže Hard Rock Battle of the Band a dát hlas svým oblíbencům. Na základě hlasování fanoušků poletí čtyři finalisté do Londýna, dostane se jim zacházení jako rockovým hvězdám i času na výsluní na festivalu Hard Rock Calling 2011 v londýnském Hyde Parku, ovšem pouze jedna skupina bude mít možnost si zahrát na hlavním pódiu před vystoupením jednoho z nejznámějších účastníků festivalu! Skupina s nejvyšším počtem hlasů se dostane na hlavní pódium festivalu Hard Rock, zbývající tři účastníci vystoupí na druhém festivalovém pódiu. (Úplné znění pravidel hlasování naleznete na stránkách hardrock.com.)

„Jde o životní šanci – soutěž Hard Rock Battle of the Bands nabízí nastupujícím hudebním skupinám doslova mezinárodní prostor k představení jejich umění,“ řekl Little Steven Van Zandt, jeden z porotců festivalu Hard Rock Battle of the Bands. „Já měl příležitost vystoupit na festivalu Hard Rock Calling v roce 2009 a tu energii bych vám přál zažít! I jako rockového veterána mě to smetlo!“

„Skutečně mě ohromila talentová úroveň skupin zúčastněných v té ‚hardrockové bitvě‘,“ řekl Pete Wentz, další z členů poroty soutěže Hard Rock Battle of the Bands. „Vím, jak těžké je se prosadit v hudebním průmyslu, a společnost Hard Rock určitě dává těmto hudebníkům úžasnou příležitost!“

Kvalifikační kola aneb cesta na festival Hard Rock Calling

Na oslavu svých 40. narozenin spustila značka Hard Rock svou historicky největší soutěž Battle of the Bands (v překladu „Bitva hudebních skupin“), jejímž cílem je vyhledávat budoucí hudební hvězdy po celém světě! Formace, které se dostaly do internetového hlasování fanoušků, se probojovaly mezi nejlepších 40 finalistů soutěže společnosti Hard Rock, a překonaly tak své soupeře v řadě celostátních soutěžních kol pořádaných v restauracích Hard Rock Cafe v 68 městech ve 24 zemích. Tím se staly vyslanci nominovanými daným městem. Každé z takto vybraných uskupení pak prošlo hodnocením před porotou složenou z uznávaných hudebních odborníků, mezi něž patřil Little Steven Van Zandt z legendární skupiny E Street Band, Pete Wentz z populární rockové formace Fall Out Boy, viceprezident Live Nation pro propagaci Toby Leighton‐Pope, generální ředitel pro marketing společnosti Hard Rock International John Galloway a ředitel marketingu rádia Absolute Clare Baker. Tato porota pak vytvořila užší seznam na 40 hudebních skupin, které mají největší potenciál se stát hvězdami.

40 finalistů soutěže Hard Rock Battle of the Bands:

(Abecední seznam podle názvu města)

Ando Navajas Hard Rock Cafe Acapulco (Mexiko)

Graham’s Number Hard Rock Cafe Atlanta (USA)

Navicula Hard Rock Cafe Bali (Indonésie)

Swarathma Hard Rock Cafe Bengaluru (Indie)

Rosco Bandana Hard Rock Cafe Biloxi (USA)

Jackson Wetherbee Band Hard Rock Cafe Boston (USA)

The Greets Hard Rock Cafe Buenos Aires (Argentina)

Lotorock Hard Rock Cafe Cancún (Mexiko)

The Evil Elite Hard Rock Cafe Cleveland (USA)

Stefany June Hard Rock Cafe Kolín n. Rýnem (Německo)

Aloft in the Sundry Hard Rock Cafe Denver (USA)

The Wall Clocks Hard Rock Cafe Detroit (USA)

The Detours Hard Rock Cafe Edinburgh (Scotsko)

Elaine Faye Hard Rock Cafe Hollywood (USA)

The Deadbeats Hard Rock Cafe Honolulu (USA)

The Max Allen Band Hard Rock Cafe Indianapolis (USA)

Gugun Blues Shelter Hard Rock Cafe Jakarta (Indonésie)

The Azenders Hard Rock Cafe Kuala Lumpur (Malajsie)

Red Abbey Hard Rock Cafe Las Vegas (USA)

Quarteto de Bolso Hard Rock Cafe Lisabon (Portugalsko)

The Rubicon Hard Rock Cafe Londýn (Anglie)

Uh Huh Baby Yeah Hard Rock Cafe Louisville (USA)

Dinero Hard Rock Cafe Madrid (Spain)

Pancake 80 Hard Rock Cafe Makati (Filipíny)

Sounds Of Addiction Hard Rock Cafe Maui (USA)

Esmeralda Bacci Hard Rock Cafe Mexico City (Mexiko)

Bombay Bassment Hard Rock Cafe Mumbai (Indie)

Old Age Revolution Hard Rock Cafe Mnichov (Německo)

Aunt Polly's Glass Eye Hard Rock Cafe Myrtle Beach (USA)

Knapsackheroes Hard Rock Cafe Nashville (USA)

Pandemic Hard Rock Cafe New Orleans (USA)

The Hollow Hard Rock Cafe New York (USA)

Soulswitch Hard Rock Cafe Orlando (USA)

Lafayette Hard Rock Cafe Paříž (Francie)

Modread Hard Rock Cafe Penang (Malajsie)

Atomic Square Hard Rock Cafe Philadelphia (USA)

IAMWE Hard Rock Cafe Phoenix (USA)

Neosound Hard Rock Cafe Praha (Česká republika)

B.A.R.B. Hard Rock Cafe Singapore (Singapur)

Mary Rose Obsession Hard Rock Cafe Toronto (Kanada)

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek