Další kapely na Obscene Extreme festu

|
Další kapely na Obscene Extreme festu

PUTRID PILE

Před legendárním vystoupením na OEF v roce 2008 destruovala tahle demoliční koule, známá jako PUTRID PILE, zemi za zemí svou nemilosrdnou kampaní za zničení světa.
Tři roky uplynuly a PUTRID PILE stále zabíjí davy svou jedinečnou, lebky drtící brutalitou, posílen dalším albem "House of Dementia", které se okamžitě stalo klasikou; splitkem u RELAPSE RECORDS a taky připravovanou fošnou, jež má letos vyjít. Tenhle chlap je nezastavitelná síla, připravená zase jednou otřást Trutnovem jako deathmetalová godzilla! Jestli si tohle představení necháte ujít, přijdete o nejlepší deathmetalovou one man show na světě.

ENTHRALLMENT

Enthrallment je jedna z nejúspěšnějších bulharských deathmetalových kapel. Kapela začala koncem 90. let – v období mizerných ekonomických podmínek v Bulharsku. Extrémní kapela vznikla v extrémních časech v provinčním městě Pleven. Městě, které zrodilo první brutální řezníky v Bulharsku – méně známé grindery Corpse.
Úspěch Enthrallment je provázen velkým počtem koncertů v Bulharsku a zahraničí. Jejich věrní fans nebyli kapelou nikdy zklamáni. Každý z koncertů Enthrallment je masakr a zvuková kvalita jejich alb je strhující. Převtělují grind do death metalu a death metal do grindu. Styl, který Enthrallment hrají je nejlépe popsán v jedné ze stovek recenzí věnovaných této kapele: “Perfektní kombinace mezi evropským a americkým death metalem smíchaná s grindcoreovými elementy a ještě něčím navíc...” V současnosti pracuje kapela pilně na novém albu. Chtějí vytvořit skladby o vynikající kvalitě a s extrémním zvukem, které navodí jejich fans věčné utrpení.

EADCRASH

Terror grindcore o tempu 666 bpm, který se zrodil počátkem roku 2000. Mají několik cédéček a splitek s LYMPATIC PHLEGM, PERMANENT DEATH a HOG CALLER.
Členové HEADCRASH se rekrutují z LAST DAYS OF HUMANITY, FUBAR, ANAL PENETRATION, MATKA TERESA, D-COMPOSED a mnoha dalších. HEADCRASH jsou připraveni nás na nejbrutálnějším OBSCENE EXTREME Festu dohnat k totální zběsilosti!



Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek