Dnes v Lucerna Music Baru - Bandzone má 6. narozeniny!!!

Dnes v Lucerna Music Baru - Bandzone má 6. narozeniny!!!

Již potřetí pořádá server Bandzone.cz v rámci oslav svých narozenin velkou party spojenou s koncertem předních českých kapel i nových hudebních objevů. Tentokrát se uskuteční v pražském Lucerna Music baru, a to v úterý 26.4. od 19:30. Jak je u „Bandzone.cz Night“ zvykem, vstup je pro všechny zdarma!

Na jaké kapely se můžete těšit? Dorazí dokonce i jedna zahraniční hvězda, a to polská indie-coreová úderka Searching for Calm. Další interpreti už budou čistě z domácí scény – hanspaulští Tata Bojs v akustickém „vozembouch“ setu zřejmě představí i jednu zbrusu novou skladbu. Překvapením bude set ceněných Charlie Straight, kteří se představí bez bubeníka a budou proto muset vymyslet koncepci odlišnou od jejich standardních koncertů. Temní elektroničtí hip hopeři WWW zaútočí na smysly návštěvníků svou abstraktní dekadencí. The Pooh z Kaplice, které jste mj. mohli vidět jako předskokany Green Day, předvedou zač je toho stoner rock po vzoru Queens of the Stone Age. Zpěvačka Libido, nová femme fatale české hudební scény, se představí akusticky za doprovodu Adama Piafa z The Prostitutes. A konečně černý kůň celé Bandzone.cz Night – Super Tuzex bros.! Nová kapela talentovaného Tuzexe (Sunshine, ex-Scissorhands), která na narozeninách Bandzone zažije svou ostrou koncertní premiéru a slibuje nezapomenutelnou show!

 

Když jsme s Bandzone začínali, po nocích ho programovali a ve svém volném čase se scházeli nad projektem, který měl být pouhým koníčkem, nikdy by nás nenapadlo, že naroste do takovýchto rozměrů a bude ovlivňovat celou českou hudební scénu. Moc dobře si uvědomujeme, že by se to nepovedlo bez obrovské podpory našich návštěvníků a fanoušků Bandzone. Bandzone.cz night je naším malým poděkováním vám všem.

 

Vystoupí:

 

Tata Bojswww.tatabojs.cz

Charlie Straighthttp://bandzone.cz/charliestraight

WWWhttp://bandzone.cz/wwwneurobeat

Super Tuzex bros.http://bandzone.cz/supertuzexbros

Libidohttp://bandzone.cz/thelibido

Searching for Calm (PL) – http://bandzone.cz/searchingforcalm

The Poohhttp://bandzone.cz/thepooh

 

Vystupující umělce vždy vybíráme jako mix ruzných stylů, abychom potěšili fanoušky a zároveň jim rozšířili hudební obzory. Jedno mají ale společné, všechny tyto kapely nás nesmírně baví.

Vstup ZDARMA

 

Bandzone.cz tým se na vás těší v úterý 26.4. v Lucerna Music Baru v Praze.

 

» Facebook událost pro 6. narozeniny

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek