Taliesyn vystoupí jako headliner největšího multikulturního festivalu ve Vídni

|
Taliesyn vystoupí jako headliner největšího multikulturního festivalu ve Vídni

Kapela Taliesyn po vydání úspěšného alba Zvesela! chystá svou nezaměnitelnou hudební tvorbu představit i rakouskému publiku. Jako hlavní hvězdy si Taliesyn vybral i vídeňský festival Montmartre, který každoročně navštíví přes šedesát tisíc lidí.

Již několik měsíců uběhlo od vydání alba Zvesela!, kterým na sebe výrazně upozornila přažská hudební formace Taliesyn. Signifikantní esence nejen folkové hudby, rocku, fusion, world music, jazzu, ale i angloamerického písničkářství, ostrovních balad či českomoravského folklóru strhla na svou stranu řady fanoušků po celé České republice. Nyní se kapela vydává do Rakouska, kde v září odehraje dva exkluzivní koncerty.

Čtvrtého září vystoupí  Taliesyn jako hlavní hvězda finálového dne festivalu Montmartre – Kunst im Park. Sedmý ročník největšího populárního multikulturního festivalu ve Vídni, který každoročně navštíví na šedesát tisíc příchozích, tak poprvé v pozici headlinera přivítá českou skupinu. „Hudba této kapely je něco, na co spousta lidí čekala. Dlouho jsem tak výbornou muziku neslyšel a jsem opravdu velmi šťastný, že Taliesyn budeme moci letos přivítat na Montmartru.“ dodává dramaturg festivalu Erich Porsch.  Třídenní open air festival konaný v prostorách Türkenschanzpark s sebou pravidelně přináší hudební vystoupení umělců z různých zemí světa, výstavy obrazů, promítání filmů, umělecké exhibice, divadelní vystoupení, autorská čtení, kabaret, pantomimu a mnoho dalšího.

O den později  Taliesyn zahrají ve slavném Tunnel Clubu v centru Vídně, který si nese již třicetiletou hudební tradici. Kapela tak uzavře speciální rakouské tour, jemuž bude ještě předcházet festivalová sezóna v České republice. Během té skupina navštíví např. Lovosický Žafest nebo věhlasný multikulturní festival Colours of Ostrava.


Více informací na:
www.taliesyn.cz

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek