Hvězdní Američané P.O.D. vystoupí 7. června poprvé v ČR

|
Hvězdní Američané P.O.D. vystoupí 7. června poprvé v ČR

Americká alternativní rap/metalová formace P.O.D. hlásí svůj velký návrat, jehož prvním krokem bude evropské turné, které se 7. června zastaví také v Praze, kde se tato populární kapela v rámci své české premiéry představí v klubu Roxy.

Kapela vystupující pod názvem P.O.D., což je zkratka názvu „Payable on Death“, byla založena již v roce 1992 ve složení Sonny Sandoval (zpěv), Wuv Bernardo (bicí), Narcis Curie (kytara) and Traa Daniels (basa). Od počátku se zapsala jako formace produkující třaskavou a chytlavou směs rap metalu, punku, reggae a různých alternativních prvků. Nadšené ohlasy zbudili již svými prvními dvěma alby, ale definitivní průlom přišel až se třetí deskou „The Fundamentals Element sof Southtown“, které získalo platinovou desku a na přelomu tisíciletí posunulo P.O.D. mezi nejvýraznější alternativní metalové kapely tehdejší doby. Následující období se kapela vezla na obrovském celosvětovém úspěchu. Její další album „Satellite“ přineslo hity jako „Alive“ nebo „Youth of the Nation“ a bylo následně oceněno triple-platinovou deskou. V současnosti probíhají práce na zbrusu nové nahrávce, která by měla spatřit světlo světa do konce tohoto roku.

Celková bilance P.O.D. nyní čítá sedm studiových alb, několik beznadějně vyprodaných světových tour a více než 10 miliónů prodaných desek po celém světě. Po několika „oddychovějších“ letech se nyní P.O.D. vrací zpět a jejich pražský koncert bude historicky jejich prvním vystoupením v Česku.

Jako support se na turné objeví ruská formace THE SLOT.

Vstupenky na koncert P.O.D. v Praze kupujte v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticketstream za cenu 650,- Kč (+servisní poplatky). Cena vstupenky na místě bude 750,- Kč. Více informací na webu www.showinfo.cz.

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek