Friday Night Rocks vol.28

|
Friday Night Rocks vol.28

Po delší odmlce se opět vrací (snad) naše pravidelná páteční pohoda Friday Night Rocks. Jelikož se snad konečně počasí umoudřilo a my si tak můžeme užívat první letošní teplé sluneční paprsky, rozhodl jsem se tento díl FRN věnovat písním, popřípadě videoklipům, které já považuji za "letní". No, však to znáte, každý má své "letní" songy, nebo snad ne? Tak tady jsou ty moje..

Začneme zlehka, album "Nothing Personal" bylo mým soundtrackem léta 2009 a i když už All Time Low tolik neposlouchám, nemohu si je dnes večer odpustit.

Další peckou, kterou si užívám hlavně v létě jsou Set Your Goals, výborný punkrock moderního střihu, myslím, že nemusím nic dodávat, snad jen to, že SYG letos vydají nové album, takže velká natěšenost a očekávání.

Teď zabrousíme trochu jinam, v poslední době je velkým trendem "easycore" a i já jsem tomuto žánru propadl, takže si nyní dáme Francouze Chunk! No, Captain Chunk! a jejich pozitivní energií nabitý hit "In Friends We Trust".

A na vlně moderního pop-punku se vezeme dál, tentokrát jsou na řadě britští Me Vs Hero!

Nemohu vynechat takovou klasiku, jakou pro mě jsou Blink-182 a jejich megahit "First Date". Je jen málo videoklipů, které mě dokáží vždy rozesmát a tenhle mezi ně určitě patří..top!

A na závěr tu pro vás mám píseń, která pro mě symbolizuje léto, slunce a pohodu v současné době možná úplně nejvíce.. "Wasting Time" od Four Year Strong, to je prostě hymna léta!

Tak to je pro dnešní večer vše, doufám, že se vám můj letní výběr líbil a že se trocha té pozitivní energie, která z těchto písní srší na míle daleko, přenesla i na vás, čtenáře našeho magazínu.

Tak zase příští pátek u Friday Night Rocks!

 

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek