Lanugo pokřtí v Akropoli nový singl a video

Lanugo pokřtí v Akropoli nový singl a video

Nadžánrové hudební uskupení Lanugo intenzívně pracuje na novému materiálu. Po vydání kritiky oceňovaného debutového alba před dvěma roky se kapela kolem zpěvačky Markéty Foukalové rozhodla vydat na podzim nové album. Předzvěstí a speciální ochutnávkou albové novinky bude nový singl „Tak i já“, který Lanugo pokřtí 10. června na koncertě v pražském Paláci Akropolis. Spolu se singlem Lanugo pokřtí a odpremiéruje i nový videoklip, jehož autorkou je Agáta Mayerová. Zpěvačka Markéta Foukalová se také poprvé představí v novém a originálním koncertním kostýmu – v papírových šatech z dílny scénografky a návrhářky Zory Velkové.

www.lanugo.cz

www.myspace.com/lanugospace

www.myspace.com/marketafoukalova

Koncert Lanugo 10. 6. 2011

Palác Akropolis, Praha

Začátek koncertu: 19.30 h

Vstupné: 160 Kč předprodej, 190 Kč na místě

http://www.palacakropolis.cz/program/2011-06-10

O skupině LANUGO

Hudební seskupení hrající moderní pop, jazz a soul s jemnými doteky elektroniky v sobě spojuje hned několik silných momentů a trumfů. Dynamický vokál Markéty Foukalové doprovázejí klavírista Viliam Béreš, kontrabasista Rastislav Uhrík, bubeník Martin Kopřiva a také kytara Mirka Šmilauera spolu s trumpetistou Miroslavem Hloucalem, který navíc ovládá sampler. Převážně autorská tvorba vyniká neotřelými aranžemi a barevností hudebního vyjádření. Koncerty skupiny Lanugo jsou výjimečné svou intimní náladou.

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek