Nový videoklip skupiny High Five k singlu Wake Up

|
Nový videoklip skupiny High Five k singlu Wake Up

Videoklip k singlu Wake Up byl natočený na jeden záběr bez jediného střihu! Odehrává se v něm několik zdánlivě nesouvisejících příběhů, které se však při pozorném sledování vzájemně proplétají.

Ve videoklipu si kromě kapely High Five zahrál například promotér Robert Vlček, který si roli barmana střihl již před několika lety ve filmu Samotáři. Dalším účinkujícím je herečka Patricie Solaříková známá například ze seriálu Ulice nebo Ranč U zelené sedmy. Režisérem videoklipu je Martin Linhart. Další zajímavou postavou je rozhlasový moderátor a hudebník Jakub Alexa, zpěvačka Viki, bubeník kapely Hrůzy Stanislav Matoušek dále hrají: Matěj Dvořák, Dana Faktorová, Gloria Delilah Abu Zummar, Melanie Drastilová, Sarah Magassoubová.

Režie: Martin Linhart
Kamera: Martin Linhart, Martin Trnka
Scénář: L. Bělina / J. Alexa / M. Linhart & High Five

Děj se odehrává v pražském So.cz.ka baru. Zachycuje běžné situace obyčejného pracovního dne ve velkém městě, plném zvláštních lidí. Odráží příběhy a osudy jednotlivých postav, různých sociálních vrstev a zájmů, kteří do baru přicházejí s různými, často podivnými záměry.

Singl a videoklip předznamenávají vydání debutového EP, které by mělo vyjít v září 2011. Producentem singlu i celého EP je Jakub Alexa, mix a mastering Filip Gemroth. Nahráno ve studiu Psáry.

informace na stránkách: http://bandzone.cz/janrichter, nebo Facebooku: http://www.facebook.com/#!/pages/Jan-Richter-High-Five/
120484694651587

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek