Kissing The Gravestone lákají na nové EP

|
Kissing The Gravestone lákají na nové EP

Není to až tak dávno, co Kissing the Gravestone vylezli poprvé na koncertní pódia a hle, už nám servírují druhou kolekci jejich příjemných táborákových hitů. Debutový počin – EP „Diary from the Other Side“ bylo jasnou předzvěstí toho, že KTG nehodlají zabřednout do české agro metalové brázdy… taky ne nadarmo bylo na serveru iPunk.cz zvoleno deskou roku.

Tohle už je ale minulost, teď je tu červen léta páně 2011 a Kissing The Gravestone přicházejí s dalším EP, které ponese název „Dangerous Voyage of Captain Luckytuck Around and Back“, jehož teaser si můžete poslechnout na www.vimeo.com/24680163 (jeho delší verzi najdete na bandzone profilu kapely) a rovnou si udělat v kalendáři křížek u 26. června, protože se na serveru coreMusic.cz objeví týdenní streaming celého alba. A je se opravdu na co těšit! Kapela totiž mj. přibrala do svých řad nového baskytaristu Brůčase (ex-Attic Vanity) a nově také kytaristu Jiřího Dostála (Wave Goodbye, ex-The Megan Shore).

„Již nyní je jasné, že se tato změna výrazně odrazí na další tvorbě a běhu kapely, ať už z hlediska tvorby, tak i z pohledu fungování samotné kapely,“ komentuje změny v kapele zpěvák Noise a dodává: „EP se částečně odprošťuje od stylu metalcore spíše k post-hardcore, s přesahem do dalších stylů. Pro nás je tato nahrávka mnohem osobnější, intimnější, pestřejší a jakýmsi milníkem ve vývoji kapely, naznačující náš budoucí vývoj.“

„Dangerous Voyage of Captain Luckytuck Around and Back“ bylo stejně jako předešlý počin natáčeno ve Studiu Šopa pod dohledem Stani Valáška. Kapela připravuje také videoklip k zatím blíže nespecifikované skladbě a v neposlední řadě také novou dávku slušivého merchanidse.

Takže čekujte teaser a 26. června nezapomeňte sledovat coreMusic.cz!

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek