Friday Night Rocks vol. 31

Friday Night Rocks vol. 31

Přijde mi, že se lidi hodně zajímají o to, co si o nich pomyslí ostatní. Možná není divu, když hlavní zábavou dnešní máleže je mimo diskutování o novém tričku v Ňů Jorkru také "pomlouvání". A on taky né každý je schopen snášet klepy mířené jeho směrem. Z čehož logicky vyplývá, že se dnešní omladina bojí všeho nemoderního. Přetvářka, jakoby lidi měli strach, že by se jim mohlo líbit něco, co zrovna není v módě a mohli by se tak stát terčem posměchu. No a proto zkrátka táhnou všichni za jeden provaz a berou jen to, co je moderní.

Předpokládám tedy, že mnohým nebude můj dnešní výběr do Friday Night Rocks zrovna po chuti, ale já se zkrátka nestydím za svou lásku k starému dobrému big bítu ;-)

 

Jako první si dáme The Who a jejich song "Me generation", jak příhodný to název.

 

Pravda, glam mi není zrovna po chuti, ale tak na druhou stranu zábava musí být a myslím, že The Sweet se svou "Ballroom Blitz" tu nemůžou chybět;-)

 

Když jsme u toho bítu, tak by byla chyba zapomenout a nezmínit se o Rolling Stones, jejichž píseň "Satisfaction" zná každý, kdo se jen krapet zajímá o muziku.

 

Co třeba taková legenda jako jsou Led Zeppelin? Snad se nemýlím, když věřím, že úvod "The Immigrant Song" nebude nikomu připadat tak úplně cizí.

 

A nakonec si dáme kapelu s tím chlápkem, co ho znám už z dětství - Black Sabbath s Ozzym a jejich "N.I.B."

 

A teď ať si někdo zkusí tvrdit, že tahle videa nemají mnohem opravdovější atmosféru než výplody dnešních mainstreamovým hvězd!

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek