Macy Gray vystoupí v Praze již v sobotu

Macy Gray, jedna z nejvýraznějších amerických zpěvaček, se proslavila především díky svému nezaměnitelnému hlasu. Nejprve se ji všichni smáli, že zpívá jak Kačer Donald, ale  písní I Try, která se stala jedním z nejúspěšnějších hitů všech dob, všem posměváčkům vytřela zrak. Macy Gray do této doby vydala pět alb, prodala přes 15 miliónů desek, získala Grammy Awards a dvě Brit Awards.

 

V současné době pracuje na svém dalším albu, několik písní má již dokončených a jak sama říká, ráda by v Praze zazpívala alespoň jednu z nových sklnich. Macy Gray se do Prahy chystá již v sobotu 16.července, vidět živě ji můžete od 20:00 v KC Vltavská.

 

Vstupenky za 800,- Kč + poplatky koupíte nejlevněji na www.ticketforpeople.cz, dále pak v sítích Ticketstream, Ticketpro a Ticketportal. Na místě v den koncertu za 950,- Kč.

 

Více info na:

 

www.macygray.com

www.myspace.com/macygray

www.vltavska.cz

www.dsmacku.com

www.facebook.com/dsmackupromotion

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek