Do Plas se chystá tradiční Czech Rock Block

|
Do Plas se chystá tradiční Czech Rock Block

Po nejasnostech, které provázely přípravy letošního osmnáctého ročníku festivalu Czech Rock Block, můžeme oznámit, že i po odstoupení hlavního partnera, který se dostal do finančních potíží, se festival bude konat v obvyklém termínu a na obvyklém místě, tedy 5. – 6. 8. na Velké louce v Plasích na severním Plzeňsku. Přestože se nám nepodařilo uzavřít smlouvu s jiným partnerem, udělali jsme pro fanoušky rockové muziky maximum, aby se akce mohla uskutečnit. Jediné, co se tedy oproti minulým ročníkům změní je značka oficiálního piva festivalu, kterým se pro letošek stane Gambrinus a samozřejmě vystupující kapely.

Na co se tedy rockeři mohou v Plasích těšit? Především na exkluzivní, jediné vystoupení nejlepší české kapely KABÁT v západních a jižních Čechách. Ten přijede v „plné polní“ se strhující show, kterou předvede na pódiu, na němž v loňském roce v rámci festivalu Sonisphere vystupovaly takové hvězdy jako Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax nebo Alice In Chains. Tato stage se bude stavět celých pět dnů! Kabát v čele se zpěvákem Pepou Vojtkem předvede regulérní koncert v délce devadesáti minut během kterých zahraje největší hity své kariéry. Celá scéna, na které bude tato hvězda a i ostatní účinkující vystupovat bude sestavena z obrovských LED stěn s řadou vizuálních efektů, což zaručuje v podání Kabátu další nevšední zážitek a koncert tak bude diametrálně odlišný od toho, co diváci mohli vidět a slyšet na turné Banditi di Praga. Navíc Kabát slíbil v rámci festivalu uspořádat autogramiádu.

Kabát samozřejmě nebude jediným účinkujícím na letošním Czech Rock Blocku. Kromě něho se představí osvědčené festivalové jistoty jako Alkehol, Walda Gang, Arakain, Harlej, Debustrol, Mandrage, E!E nebo Rybičky 48. Jak se také stalo při minulých ročnících tradicí, Czech Rock Block letos nabídne rovněž B scénu, která odstartuje už v pátek vystoupením kapel jako Root, SPS, Merlin, Panychida, Dva a půl cvrčka nebo Fata Morgana. Sobota bude na „béčku“ patřit jak veselým formacím typu Skavare Flascheta, Žádnej strach ale i tvrdším kapelám jako Mortifilia, F.O.B., Fleshless nebo Tortharry.

Právě v těchto dnech, od 8. června na našich stránkáchwww.czechrockblock.com, rozjíždí on-line předprodej za atraktivní cenu 550,- Kč. Tato akce bude trvat do 20. července. V jejím rámci si zájemci mohou objednat také vstupenku do VIP baru, odkud budou moci pohodlně sledovat celý průběh akce. Cena tohoto lístku je 1.000,- Kč. Počet míst je kapacitně omezený. V těchto dnech startuje také regulérní předprodej na obvyklých místech za cenu 600,- Kč. Vstupenku si zájemci budou moci koupit i na místě za sumu 700,- Kč. Fanoušci, kteří by chtěli vidět pouze páteční program, si mohou koupit vstupenku za 100,- Kč. Věříme, že letošní ročník s Kabátem v čele zaujme všechny rockery, kteří pomohou vytvořit nezapomenutelnou atmosféru.

 

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek