Chocolate Jesus vydává album „naHraní“

Chocolate Jesus vydává album „naHraní“

Chrudimská kapela Chocolate Jesus natočila své nové album „NaHraní“ na sklonku minulého roku. Album se ale podařilo oficiálně vydat až teď v létě. Kapela Chocolate Jesus není na hudební scéně žádným nováčkem. 1. září 2011 oslaví už deset let od uskutečnění prvního koncertu v rodné Chrudimi. Natočila jedno studiová album (Různá chemie) a tři EP (Slaná káva, Sound a Biograf). Kapela je v klubové prostředí dobře známá nejen jako hravá a energická kytarovka, ale především svým neotřelým přístupem, jemuž vévodí zpěvačka Kristýna Kudrnáčová. Její osobitý styl a hlavně hravé texty, které si s takovou lehkostí sama píše, dělají z Chocolate Jesus jednu z nejzajímavějších kapel na tuzemské pop rockové scéně.

 

Nové album „naHraní“, jak už jeho název napovídá pokračuje v hravém duchu. Stylově nijak nezatížená kapela natočila rozmanité album, kde najdete rockové vypalovačky (píseň Bufík, Podzim), rozpustilé říkanky (Domeček, Piráti) i bluesové tesknění (Ruský blues) a další.

Chocolate Jesus momentálně hraje v pětičlenné sestavě: kytary – Mach a pOpEye, baskytara Aleš Doskočil, bicí Vojta Kudrnáč a zpěv Kristýna Kudrnáčová. Ta mimo jiné vystupuje

i v orchestrální revue Blázinec, uváděné v pražském NODu, v Horáčkově lyrikálu Kudykam,v pohybovém divadle Veselé skoky, v projektu Kašpárek v rohlíku či nejnověji i s kabaretní kapelou Myštet.

 

Album „naHraní“ vydala kapela vlastním nákladem a je možné jej zakoupit na koncertech nebo na stránkách kapely www.chocolatejesus.cz.

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek