VEES zveřejňují singl Wooden People z připravovaného alba Foe Dry

|
VEES zveřejňují singl Wooden People z připravovaného alba Foe Dry

Kdysi je ovlivnili Led Zeppelin, Beatles nebo Neil Young, nedávno zase The Strokes, Franz Ferdinand a Wolfmother, aniž by se tím nechávali jakkoli svazovat: jihočeští VEES na přelomu září a října plánují vydání své debutové desky Foe Dry, ze které po pilotní skladbě Johny Moon zveřejňují další singl Wooden People.

Typickým vtípkem kapely je už samotný název připravovaného alba. „Foe Dry jsou tři véčka, což je pěkná přesmyčka hlavně pro Němce. Tři véčka jsme my a znamenají také tu slavnou, nikdy nevyrobenou raketu, kterou si dovolíme odpálit k nebi právě my. Všichni se shodneme na tom, že právě Foe Dry je po nultém EP Johny Moon náš oficiální start,“ říkají VEES, kteří se rozhodli album vydat jen v mp3 a na vinylu. „Chceme usnadnit posluchačům grabování mp3 z CD tím, že CD jim vůbec nabízet nebudeme,“ usmívají se VEES. O produkci desky v lipovském studiu Šopa se kromě Stanislava Valáška a kapely postaral také Sičák z The Pooh.

Kapela singl zveřejňuje také u příležitosti změny svého bookingu: Wooden People má premiéru v playeru jejich nové bookingové agentury Bumbum Satori: ZDE.

Další informace:
web: www.veespolice.cz
booking: www.bumbumsatori.org

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek