NAROZENINY SEEJAY RÁDIA V ÉTERU

NAROZENINY SEEJAY RÁDIA V ÉTERU

SeeJay Radio, s.r.o. je internetová hudební stanice, které se v éteru poprvé objevila 1. 10. 2009. Je profilovaná čistě nataneční muziku. Ve vysílání najdete spoustu aktuálních hitů v exkluzivních tanečních remixech. Slogan „DANCE MUSICONLY!“ přesně vystihuje programový záměr, kterým je v první řadě vytvoření plynulého toku taneční muziky pro posluchačebez žánrových úhybů. Vše je obohaceno akčními programovými prvky. Každý všední den mezi 15. a 17. hodinou můžeteslyšet takzvané „Primetimové“ pořady mezi než patří např. Navigátor, VIP Zóna, Freetime, Seznamka a Look Magazine Live.


Za oficiální počátek vysílání lze považovat den 16.9.2009.
Proto přesně o dva roky později, tzn. v pátek dne 16. 9. 2011 od 7.00h do 20.00 budou pro všechny posluchače,návštěvníky, fanoušky i veřejnost otevřeny dveře rádia na adrese Perucká 2481/5, Praha 2.
Na této velkolepé rádiové oslavě v éteru, které se tak může zúčastnit naprosto kdokoliv z řad veřejnosti, uvidíte všechnymoderátory a DJS SeeJay Rádia pohromadě, potkáte se s VIP osobnostmi, kteří byli hosté pořadu VIP Zóna, můžete sezúčastnit workshopů, shlédnout zákulisí rádia, studio i technickou sekci. A v neposlední řadě se bude soutěžit o lákavé ceny(jako jsou projížďky na Segwayích, Sky Diving, oblečení atd.), každý návštěvník dostane dárkové předměty SeeJay Rádia,k dispozici bude občerstvení a celý den se bude hrát pro posluchače hudba na přání.
Každý z Vás tak může přijít do rádia a zkusit si zamoderovat, pobavit se a prožít tak tento netradiční zážitek, o kterémněkteří z Vás zatím jen snili.


NAROZENINY SEEJAY RADIA - 16.9.2011 PROGRAM:

SCHÉMA VYSÍLÁNÍ (CELÝ DEN 7:00 – 20:00) HRAJEME NA PŘÁNÍ
7-10 –Ondra Látal + Honza Spider+Marek Brumlich - SOUTĚŽ, VIP HOST
10-13 - Lenka Vacvalová + Honza Průcha – SOUTĚŽ, VIP HOST
13-16 – Katka Němcová, Patrik Pašek SOUTĚŽ, VIP HOST
16-18- Jarda Šetlík, Tereza Brokešová – SOUTĚŽ, VIP HOST
18-20 Ondra Látal, Andy Road, Alena Knížová – SOUTĚŽ, VIP HOST

Více na: www.seejay.cz

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek