Czech Fullheated Tour v říjnu nabídne Inarcadia, Seeds Of Blood a At8onthepingpongtable

|
Czech Fullheated Tour v říjnu nabídne Inarcadia, Seeds Of Blood a At8onthepingpongtable

Po skvělých jarních koncertech a letní pauze Vám tentokrát přinášíme tour, v rámci kterého se představí to nejlepší, co v těchto hudebních směrech nabízí jak naši jižní sousedi, tak scéna naše v podání domácích pingpongáčů.

Headlinerem tour je INARCADIA z rakouského Linze. Tahle banda prezentující se progresivním hardcorem s prvky metalu si za čtyři roky působení užila mnohá společná vystoupení se špičkou světové scény, např. FOR THE FALLEN DREAMS, MISERY SIGNAL, EVERGREEN TERRACE, ARCHITECTS či AUGUST BURNS RED. Tohle léto se kluci představili taky na megafestivalu NOVA ROCK, kde doplnili takové kapely jako LINKIN PARK, IRON MAIDEN, SYSTEM OF A DOWN, 30 SECONDS TO MARS nebo BMTH! I v Čechách má tahle banda skvělou pověst a mnoho fanoušků, prvotřídní show předvedli i na naší akci v Černošicích na začátku roku a jistě ji předvedou i na konci října v tvým klubu! Představit přijedou album s názvem „Amongst Mere Mortails“.

INARCADIA [progressive hardcore/metal, Rakousko]
http://www.facebook.com/inarcadiamusic

Sekundovat jim budou krajané z východní části Rakouska, hrdlořezové prezentující se brutálním deathcorem, kterej tě v sychravém říjnovém večeru nepochybně zahřeje a následně posadí na prdel... uskupení s názvem SEEDS OF BLOOD! Kluci mají za sebou tříletou historii, během níž stihli sdílet stage se jmény jako IWRESTLEDABEARONCE, THE EYES OF A TRAITOR, ATTACK ATTACK! nebo WAR FROM A HARLOT'S MOUTH. Do konce roku se chystají vydat své první plnohodnotné album „An Unpromising Path“, které nám během tohoto prodlouženého víkendu s plnou parádou naservírujou. Pokud se album ponese ve stejném duchu jako první ochutnávka s názvem „First Shore“, máme se určitě na co těšit!

SEEDS OF BLOOD [deathcore, Rakousko]
http://www.facebook.com/seedsofblood

Doprovázet tyhle dvě bandy pak budou domácí AT8ONTHEPINGPONGTABLE, které snad, i když kromě Plzně zažijí ve všech městech premiéru, není v našich končinách třeba dlouze představovat. Kluci momentálně makají na dlouho očekávaném EP a užívají si kladných ohlasů, které se na ně po každém odehraném koncertu hrnou ze všech stran.

AT8ONTHEPINGPONGTABLE [deathcore, Horažďovice]
http://www.facebook.com/pages/At8onthepingpongtable/139073646165617

Video teaser na turné:

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek