TOTAL HEELS (USA/DK) support: KONTROLL (CZ)

|
TOTAL HEELS (USA/DK) support: KONTROLL (CZ)
Datum: 
Úterý 22. Říjen 2013 - Pátek 29. Březen 2024
Město: 
Praha
Místo: 
Klub 007 Strahov
Začátek: 
20:00
Cena: 
200 Kč

Pravda je taková: Total Heels nejsou žádná budoucnost „nezávislý scény“. Není to žádná další alternativní senzace. Nepřišli s novým, supernadupaným a extraoriginálním zvukem. Je to parta starších chlapíků, která s nakažlivou energií hrne to, co umí nejlíp: garážovej rock na plný koule. Nic víc, nic míň. A protože tahle muzika zní zdaleka nejlíp na strahovský Sedmičce, dovolujeme si vás pozvat 22. října na kopec, kde s Total Heels zahrajou Kontroll, další obyčejnej bordel ze sklepa.

Ne ale že by se v Total Heels nesešli zajímavý muzikanti... Jason Orlovich hrál na kytaru v The Yellow Press (pamatujete si na skvělou desku „Comfortable Curses“, která vyšla v roce 2005 na Day After?) a pak hlavně v Polite Sleeper (tři alba a spousta vynikajících koncertů v Česku, ten vůbec první shodou okolností taky na 007). No a bubeníka Jacoba můžete pro změnu znát z Rising nebo LACK. Dohromady jsou to Total Heels a za poměrně krátkou dobu existence stihli vydat dva singly a zahrát si s Mudhoney, Ty Segall, Metz nebo Disappears. A jejich zvuk? Rokenrol jak svině. Znovuobjevený nadšení, bezstarostně ohulený kytary, přímočarý bicí, euforický melodie (tohle Jason pořád umí!). Ne, Total Heels fakt nepřinášejí nic přelomovýho, ale to, co nabízejí, dělají sakra dobře – bez jakejchkoliv postranních úmyslů naservírovanej primární ROCK.

Cejtíme potenciální klasickej „sedmičkovskej“ večer, ke kterýmu v našich očích neodmyslitelně patří i Kontroll, který na 007 dlouho nebyli. Na tomhle koncertě asi neuvidíte v první řadě hrozen fotografů a nepřijde se asi ukázat nikdo slavnej ani důležitej. Kapela – volume nach rechts – piváci – 007. Tuhle rovnici milujeme odnepaměti. Těšíme se na vás!

 

Total Heels: http://www.totalheels.com/

Kontroll: http://www.kontroll.cz/index.php

Silver Rocket: www.silver-rocket.org