Friday Night Rocks vol.27

Friday Night Rocks vol.27

Dnešní Friday Night Rocks bude trochu zvláštní. Jednak vyjde ještě za světla, jelikož dnes po dlouhé době vyrážím na koncert do lokálního klubu (o kterém možná napíšu report, možná ne). A jednak dnes ani zdaleka nepůjde o klipy, které bych si sám dobrovolně pustil. Spíš ty které by se daly použít v Guatanámu proti teroristům jako mučení.

Velká část z vás zřejmě už o Rebece Black již slyšela, těm kteří ještě neměli tu čest, doporučuji si doplnit hudební vzdělání. Jde totiž o jedno z nejdebilnějších výplodů Disney Channelu, jaký kdy spatřil světlo světa. Za poměrně krátkou dobu jej vidělo 114 milionů lidí a troufám si tvrdit, že se 113 milionům nelíbila.

Jen pro představu, v textu písně (pokud se to vůbec dá takhle nazvat) Rebeca vysvětluje, jak jdou dny v týdnu "yesterday was Thursday, today is Friday and Saturday comes afterwards". Vsuvka s černým raperem, který se ve tří čtvrtinách songu naprosto nesmyslně připojí, je samozřejmostí.

 

Přestože jsem do hip hopu nikdy nějak neproniknul, vždy jsem byl schopen ho tolerovat jako něco jiného. Tohle však nemá s hudbou nic společného.

 

Hodně lidí má rádo svoje džíny. Ale napsat o nich celou písničku? Seriously?

 

Možná ne nejhorší song ever, nicméně grafické efekty by si zasloužily trošku faceliftu.

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek