Basinfirefest 2011 uzavírá program a láká na novinky

|
Basinfirefest 2011 uzavírá program a láká na novinky

Přípravy na už devátý ročník Basinfirefestu, který je největším a zároveň prvním hudebním festivalem letních prázdnin v západních Čechách, vrcholí.

Pestrý a nadupaný program, který nabídne zahraniční headlinery i budoucí hvězdy a to nejlepší, co může nabídnout domácí rocková, metalová, ska i punková scéna, uzavírá line-up zveřejněním posledních osmi jmen pro tento rok.

Ze Švýcarska tak do festivalového areálu u malebného městečka Spálené Poříčí dorazí energická melodic death metalová formace Dreamshade. Nově potvrzené je také vystoupení domácích legend: skupiny Vitacit v čele s frotmanem Láďou Křížkem a Merlin s charismatickým Danem Horynou. Mladé publikum si přijde na své při koncertu oblíbených UDG nebo The.Switch, kteří přivezou zbrusu novou našlapanou show.

Headlinery festivalu, jehož termín letos připadá na 1. až 3. července, jsou řečtí Firewind s kytaristou a pravou rukou Ozzyho Osbournea Gusem G. (který je mimochodem čerstvým ženáčem), britská gothic metalová legenda Paradise Lost, úderní veteráni Sodom a českými fanoušky milovaní Freedom Call z Německa i nu-metalová parta z USA Ill Niño.

I v letošním roce festival otevře a jeho návštěvníky na tři dny plné zábavy, kvalitní hudby a pohodové atmosféry nažhaví „večírek pro nedočkavé“. Ten se uskuteční ve čtvrtek 30. června a v jeho průběhu vystoupí kapely, které si zvolí sami festivaloví návštěvníci z přihlášených skupin v anketě na oficiálních stránkách akce. Hlasování bude uzavřeno 10. června.

Na místo činu, tedy do festivalového areálu s kempem a hlídaným parkovištěm, se návštěvníci pohodlně dostanou kyvadlovou dopravou. Autobusová linka bude vyjíždět v pravidelných intervalech podle předem stanoveného jízdního řádu.

Každoročně se velké oblibě na Basinfirefestu těší také adrenalinový park a nehudební program. Obojí nebude chybět ani letos. Rozšíří se nabídka občerstvení i piva a dalších nápojů ve festivalovém areálu.

Pro ty, kdo si rádi z letních festivalů domů vozí nějakou památku, Basinfirefest připravuje široký výběr zboží s řadou nových položek na stánku s festivalovým merchandisingem.

Vstupenky je možné objednávat přímo na oficiálních festivalových stránkách www.basinfirefest.cz nebo exkluzivně v předprodejní síti Ticketstream. Na webu jsou k dispozici také informace o cenách vstupenek pro děti. Ty nejmenší mají samozřejmě vstup zdarma.

Časový plán vystoupení všech téměř osmdesáti kapel i rozpis autogramiád těch nejzásadnějších se na internetových stránkách festivalu objeví dva týdny před jeho začátkem. Do té doby se jejich návštěvníci budou moci začíst např. do rozhovorů s kapelami, které se právě připravují a na web budou postupně doplňovány.

oficiální stránky festivalu:
www.basinfirefest.cz
oficiální profil na Facebooku:
http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Basinfirefest/126206074103852

předprodej vstupenek exkluzivně na:
www.ticketstream.cz

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek