Silverchair pozastavují svojí činnost

|
Silverchair pozastavují svojí činnost

Australská alternativní banda Silverchair se rozhodla ukončit svoji aktivitu na dobu neurčitou. Děje se tak po dvaceti letech veleúspěšné činnosti. Silverchair za dobu svojí existence sice vyprodukovali pouze pět řadových alb, což nevypovídá o příliš velké potenci muzikantů, nicméně dokázali nahrát několik velmi kvalitních hitů jako např. "Luv Your Life", "Straight Lines" nebo "Freak".

K této události zveřejnili na svém webu oficiální prohlášení, které vám teď ve zkrácené verzi přinášíme:

"Silverchair jsme založili před dvaceti lety, když nám bylo dvanáct. Už tenkrát jsme se rozhodli, že jakmile hraní v této kapele přestane být sranda a přestane nás umělecky naplňovat, ukončíme svoji činnost.

Proto jsme se rozhodli uložit Silverchair k zimnímu spánku a věnovat se každý svým vlastním věcem. Ujišťujeme vás, že toto rozhodnutí jsme nebrali na lehkou váhu a předcházelo mu dlouhé přemýšlení.

Chápeme, že tím zklameme spoustu našich fanoušků, ale bereme to jako osvobozující a pozitivní krok v našem životě.

Děkujeme za pochopení

Daniel, Ben a Chris"

Rozloučení si můžete v plném znění přečíst zde.

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek