Friday Night Rocks vol.29

Friday Night Rocks vol.29

Dnešní chmuravé počasí na náladě moc nepřidá, tak snad alespoň dnešní Friday Night Rocks to změní. Ústní část maturity úspěšně za mnou, ale dokud ten papír nebudu mít v ruce, nebudu klidný, proto se dnešní díl budu věnovat pohodovým písníčkám na zlepšení nálady.

 

 

 

 

 

 

Nejdříve menší pohodovka od partičky N.O.H.A. So, just chillin' ...

...neustále se opakující smyčka nikterak neomrzí a pořád má tenhle song v sobě něco zvláštního.

Dalši v řadě je snad pro všechny známý Bob Marley, kterého rozhodně neposlouchají pouze zhulenci, ale i lidé z hudebním vkusem a méně zakouřenou myslí:) Ještě vodnička,slušivý tabák a posezení u grillu s přáteli a jsem nejvíc spokojenej...jen realizace pokulhává...

"I will be stronger...become the freedom..." známá slova hymny z loňského fotbalového mistrovství světa z jižní Afriky. Fotbalu moc nehoduju to radši hokej, ale letošní vítezství FC Viktoria Plzeň mě nadchlo, aspoň nejsme jenom městečkem zlatavého moku:)

A když jsme u toho fotbalu...

...snad jedna z nejlepších reklam na fotbal. Skvělé motivační video, bez práce a dřiny to prostě samo nepřijde:) (snad si to vezmu k srdci).

Stále něco chybí, že...?

...partička Sublime s jejich songem Santeria. Na první poslech se mi zalíbila a skvěle se hodí k příjemnému posezení venku s nejbližšími. Teď už fakt chybí jenom to lepší počasí. Opakuju se, já vím, ale v tomhle se nedá myslet na něco jinýho. Teplo, sluníčko, teplo, sluníčko... :) Zítra má být už lépe tak uvidíme. Snad se vám některá písnička zalíbila a nezahltíte tento článek negativními komentáři, kritickými ano, ale ne hanlivými. Na ty mám mail:)

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek