SESTRY KAPLANOVÉ Z L.A. VÁS NA PRAŽSKÉ SEDMIČCE SEZNÁMÍ SE SVOU NOVOU KAPELOU PURO INSTINCT

SESTRY KAPLANOVÉ Z L.A. VÁS NA PRAŽSKÉ SEDMIČCE SEZNÁMÍ   SE SVOU NOVOU KAPELOU PURO INSTINCT

Sestry z kalifornského L.A., které byly zařazeny mezi 50. nejlepších nových kapel pro letošní rok podle časopisu NME se chystají na evropské turné. Vyražte si na solidní vejlet roku 2011 s kapelou Puro Instinct a úžasnejma peckama jako jsou Nite Jewel, Soldiers of Fortune a Teams vs. Star Slinger.

"Puro Instinct zní jako stříbrný had. Představte si, že byste pustili syčení nebo chřestění hada přes zesilovač nebo ho analyzovali pod mikroskopem a pak ho prostě vypustili na plný pecky do vesmíru. Znělo by to jako tahle goth parta z kalifornský pouště, která se jmenuje Puro Instinct, třpyt noční košile,strašidelný vibrace duchařského stolečku, které se linou z temnýho kouta pokoje.“ 

Loni label Mexican Summer úplně propadl sestrám Kaplanovým : Piper a Skylar, a jejich kapele Pearl Harbor, která se zaskvěla nádherným EP Something About the Chapparrals. Ale čas letí jak splašený mustang a už se píše rok 2011 a Pearl Harbor se teď jmenují Puro Instinct. Kolem Piper a Sky jsou najednou čtyři další hudebníci: Cody Porter, Jessie Clavin, Mike Baum a Crazy Murray – ti všichni hrají zamlžený a vířivý pop ještě o něco působivěji než kdysi. Představte si Fleetwood Mac, Bobb Trimble a Lush ve vířivce naplněné po okraj šampaňským -ale s mnohem více bublinkama a ještě hustší mlhou.

První singl Puro Instinct “STILYAGI” je tak skvělý možná i díky pomoci jejich fanouška a kamaráda jménem Ariel Pink, který je loni vzal s sebou na turné jako support Haunted Graffiti. Jeho doprovodné vokály se vznáší v ambientních oblacích, automatických bicích a dalších zvukových jiskrách a Piperin snový hlas slibuje “Ooooo-ooooo Stilyagi!.” Puro Instinct již vydali svůj dlouhohrající debut pojmenovaný Headbangers in Ecstasy a v srpnu je budete moci spatřit naživo i v Praze!!! 

Koncert Puro Instinct se odehraje 2.srpna v klubu 007 na pražském Strahově.

Vstupenky v síti Ticketpro za 200,- Kč + poplatky, na místě pak za 250,- Kč.

Více info na:

www.myspace.com/puroinstinct
www.klub007strahov.cz
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek