ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2011

|
ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2011

26. 11. 2011 ZLÍN, sportovní hala Euronics

7. ročník jednodenní zimní mutace největšího mezinárodního rockového open-air festivalu u nás už se chystá!

Pořádající agentura Pragokoncert si letos výrazně pospíšila s oznámením potvrzených kapel na další ročník ZIMNÍHO MASTERS OF ROCK Festivalu. A důvod byl jednoznačný! Letošní line-up je víc než hodně povedený a lákavý, je přímo nacpaný zvučnými jmény a hvězdami světového metalového nebe! Zcela jistě to bude nejlépe obsazený Zimní "Masters" v dosavadní historii festivalu!

Vrátí se k nám fenomenální GAMMA RAY, ale nebude to jen tak obyčejný návrat! GAMMA RAY si pro ZIMNÍ MASTERS OF ROCK přichystali úplně novou, speciální show, s exklusivním hostem Michaelem KISKEM, nazvanou "Skeletons and Majesties"! Kapela k tomuto unikátnímu koncertu říká: "Když jsme procházeli všechna naše dosud vydaná alba, zjistili jsme, že je zde spousta písní, které jsme na koncertech skoro vůbec nikdy nehráli, a tak jsme se rozhodli připravit úplně nový playlist, oživit některé z těchto songů a zahrát je v naší současné kondici. Ale to není všechno! Jak si tak občas jamujeme s akustickými kytarami, zjistili jsme, že je to docela dobrá legrace a některé naše písničky jsou jako stvořené pro "unplugged" verzi. Takže tato naše speciální show bude obsahovat jak známé, tak méně známé songy hrané naplno (Skeletons) a takový náš best of výběr slavných hitů, které zahrajeme jinak (nazýváme je Majesties)..., a pozor, pozvali jsme i super speciálního hosta! Spolu s námi si zahraje a zazpívá také Michael KISKE!" Máme se určitě na co těšit!

Prvoligový deathmetalový bengál a zbrusu novou desku "Surtur Rising" zde představí kultovní švédská kapela AMON AMARTH. Spolu s nimi křižují starý kontinent američtí metalcore borci AS I LAY DYING, kteří patří jednoznačně mezi absolutní špičku ranku moderního metalu, jejichž hudební drive určuje již po několik let pulzní frekvenci srdcí nejednoho z nás, a řečtí symphonic-death metaloví SEPTICFLESH se svým novým orchestrálním mistrovským dílem nazvaným velkolepě "The Great Mass". Na své si přijdou také příznivci melodického metalu, jelikož se zde představí ve své premiéře finská kapela Timo TOLKKIHO SYMFONIA. Kapela (Timo Tolkki, André Matos, Uli Kusch, Jari Kainulainen a Mikko Härkin) v sobě nese odkaz takových metalových velikánů, jako jsou Stratovarius, Angra, Helloween či Sonata Arctica. Tato nová kapela zde představí své debutové album "In Paradisum", a řadí se tím k dalším, velmi netrpělivě očekávaným událostem letošního ročníku festivalu! Poprvé v historii letních i zimních "Masters" zde přivítáme jednu z nejvýznamnějších thrashmetalových legend pocházející z americké věhlasné líhně kapel tohoto subžánru, z Bay Area - TESTAMENT! Tato kapela, jejíž kořeny sahají až do roku 1983 (v té době ještě jako Legacy), za svou dlouhou hudební kariéru velmi výrazně ovlivnila nejen celý vývoj thrashmetalu, ale také celé generace metalových fanoušků. TESTAMENT přijíždí do ZLÍNA představit svoji novinkovou desku "The Dark Roots of Earth", ale těšit se můžeme samozřejmě i na ty největší hity! Spolu s nimi dorazí také švédská heavy-metalová kapela BULLET, představující rovněž svoji žhavou novinku "Highway Pirates". Neméně očekávanou událostí bude i koncert slavné americké deathmetalové legendy MORBID ANGEL, která rovněž přijíždí představit své nové album "Illud Divinum Insanus". Svou chytlavou, metalově taneční show chystají také Švédové BLOWSIDE, kterým se na kontě skví rovněž nová deska "Dystophia Lane".

Nezapomeňte také, že právě zde se jako úplně první dovíte první potvrzené kapely letního Masters Of Rock 2012 a Metalfestu 2012 a spustí se zde absolutně nejvýhodnější předprodej vstupenek, platný pouze v tento den v hale Euronics. Bude zde také tradičně zahájen prodej DVD z Masters of Rock 2011, na kterém se nyní intenzivně pracuje! Čeká vás celodenní kotel zábavy! Přijít se rozhodně vyplatí!

Vstupenky, za super prázdninovou cenu, platnou do konce srpna, nebo do vyčerpání zaváděcí edice lístků, jsou k dostání v pořádající agentuře Pragokoncert, tel: 577 432 580, 224 235 267, na e-mailu: mikeskova@pragokoncert.com, přes stránky www.mastersofrock.cz, a v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticket-Art a ve všech obvyklých předprodejích.

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek