Divokej Bill slaví 1.000. koncert kariéry

|
Divokej Bill slaví 1.000. koncert kariéry

Úvalská skupina Divokej Bill 9. září oslaví svůj 1.000. koncert kariéry. Speciální jubilejní koncert Divokej Bill odehraje, jak jinak než v rodných Úvalech u Prahy, kde kapela před čtrnácti lety vznikla.

U příležitosti 1.000. koncertu už nyní na webových stránkách a Facebooku Divokýho Billa probíhají dvě soutěže o lístky. V první pod jménem „Popřej Divokýmu Billovi k 1000. koncertu“ mohou fanoušci posílat krátký videopozdrav kapele. Nejoriginálnější videopozdrav vyhraje 2 vstupenky na koncerty Divokého Billa navěky (!). V druhé soutěži „Poklad“ každý týden, vždy před víkendem, jeden z členů Divokýho Billa schová někde na Zemi dva lístky na 1000. koncert a na stránkách pak vyvěsí souřadnice.  Kdo lístky najde, jde zadarmo. V den koncertu budou takto v okolí Úval ukryty 4 lístky pro větší partu hledačů.

Divokej Bill na přípravě jubilejního 1.000. koncertu pracuje již několik měsíců. Dává si záležet na celkovém pojetí koncertu, videoprojekcích, choreografii, výzdobě pódia a areálu, zvuku, světlech a prostředí pro návštěvníky. Koncert se uskuteční na házenkářském  hřišti TJ Sokol  Úvaly. (Vstup z nám. Arnošta z Pardubic. 8 min. chůze od vlakového nádraží Úvaly, na trati Praha-Kolín-Pardubice). Areál bude otevřen od19:00 hod.

Ve 20:00 hod výroční večírek započne mladá perspektivní  předkapela Koblížci  ze Šumperku.  Ve 21:00 hod Divokej Bill odstartuje dvouhodinový koncert. Zahraje největší hity z nedávno vyšlého Best of UNISONO, tak jak je vybrali fanoušci prostřednictvím hlasování na webu. Kapela slibuje také dvě dosud nevídané a neslýchané písně. Nebudou chybět ani hosté gratulanti. Účast přislíbilo mnoho známých i méně známých tváří, kamarádů hudebníků napříč českou hudební scénou. Konec koncertu je ohlášen zhruba na 23. hodinu. Poté začne afterparty DJ Divokýho Billa.

1.000. koncertem Divokej Bill završí letošní koncertní činnost v České republice a zavítá už jen ke slovenským sousedům. Na tuzemských pódiích se Divokej Bill objeví až v roce 2012.

Předprodej vstupenek na 1.000 koncert Divokýho Billa na Ticketsforpeople.cz, Ticketstream.cz,  pro Úvaláky a blízké okolí trafika na náměstí Arnošta z Pardubic č.p. 18. (otevřeno 6-15 h) a v Orange clubu v Husově ulici č.p. 81 (otevřeno od 17-02 h). Cena předprodej,  250,- + poplatky , na místě 300,-. Vše jednoduše zjistitelné na www.divokejbill.cz.

Pro přespolní návštěvníky je k dispozici vyhrazené místo pro stanování či případně je možné využít nabídky ubytování v přilehlém hotelu Sokol.

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek