Plastique Never Sleeps!

|
Plastique Never Sleeps!

8.4. se v klubu Radost FX v Praze odehraje vystoupení sólového electro-popového projektu zpěvačky Jitky Charvátové JI & Mother Ducks. Koncert bude výjimečný hned ve dvou ohledech, bude to jediné klubové vystoupení projektu v Praze letošního jara a kapela se v Praze vůbec poprvé představí s novou posilou, bubeníkem Thomem Herianem aka Drama Jacqua (Montage, S.O.I.L., Sato-San To ad.), díky němuž se můžete těšit nejen na nové aranže, ale i na krátké, experimentální výlety mimo electro vody. Elektrika, kabely, krabičky, beaty a hlavně vokál, který vás odnese do vesmíru, to je JI.

Koncert proběhne v rámci party Plastique, residentního večera DJe Vectifa. Kromě Jitky Charvátové vystoupí také partička To-Fu Fighters & Soya Bitches, ve které se prezentuje hned několik členů populární elektrokupy Sci-Fi-Psi. . TOFU FIGHTERS kombinují prvky laciného djingu s dokonale propracovaným live jamem. Výsledkem je tedy potom to, že ze známého hitu se stává hit ještě větší a hitovější. Něco na způsob „Pimp My Hit“ :-)

Jitka Charvátová není na české hudební scéně žádným nováčkem. Českobudějovická rodačka začala svou hudební kariéru před více než 15 lety po boku Mejly Hlavsy a bratrů Vozáryových v projektu Fiction. Do širšího povědomí posluchačů se však dostala především jako zpěvačka taneční skupiny Skyline. V loňském roce se také stala novou tváří obnovené synth-popové legendy Oceán. V lednu 2010 vydala svoje autorské sólové album Feed My Lion, které představí právě na koncertě v Radosti FX.

 

start 22:00

plastique girlzz do 23:00 zdarma

volný vstup na pozvánky do 24:00

resident DJ VECTIF

visual guru VJ MARTIN

guests :

TO-FU FIGHTERS & SOYA BITCHES

JI & MOTHER DUCKS (JITKA CHARVÁTOVÁ) – live !!!

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek