Novinky u Red Hot Chili Peppers

|
Novinky u Red Hot Chili Peppers

Světoznámá americká legendární rocková kapela Red Hot Chili Peppers o sobě zase dává vědět.

Nové album, následovník zatím posledního Stadium Arcadium, na které čekáme už čtyři roky, je podle otce Anthonyho Kiedise dokončené! Zatím nepojmenovaná deska má vyjít o letních prázdninách, pravděpodobně ke konci srpna, a podle slov basáka Flea se Redhoti vrací zpátky ke svým kořenům, k funku. Na albu prý poznáme i chuť africké hudby nebo Fleaovo klavírní umění. Nedočkaví fanoušci tráví čas zjišťováním nejmenších detailů, a tak se proslýchá, že se nová deska natáčí ve stejném studiu jako jedna z nejúspěšnějších desek Papriček - Californication.

Pracovní název alba Dr Johnny Skinz’s Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head měl sice velmi zajímavou historii, ale deska se takhle opravdu jmenovat nebude. Tenhle prapodivný název pochází z historky o příteli Papriček, který je známý svými stavy po požití omamných látek. Jednou prohlásil, že hrál na vyprodaném koncertu pro všechny planety a hvězdy a jeho největší hit byla právě skladba pojmenovaná Dr Johnny Skinz’s Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head. Redhotům to přišlo natolik vtipné, že mu slíbili, že dokud nebude mít deska oficiální název, bude se jí přezdívat právě takto. Později Anthony urovnal situaci, celá ta historka je prý blbost, žádný takový LSD výletník nikdy nežil. Nevěřte všem fámám! Bubeník Chad Smith naznačil, že by se mohla jmenovat opět podle nějaké písně.

Red Hot Chili Peppers mají potvrzený kocert v Japonsku. Sám jsem byl zvědav, jak to po nedávné tragédii dopadne. Nyní Kiedis vylezl s nápadem prodat jejich cenu od MTV. Připojil se tak k iniciativě japonské popové hvězdy Yoshimi. V aukci byly také filmy podepsané Clintem Eastwoodem, komixy se Spidermanem podepsané Stanem Leeem nebo podepsané kytary od Limb Bizkit a Anthrax. Minulý měsíc přispěli už 45 000 dolary za prodaný křišťálový klavír a oblečení, ve kterém v roce 1999 točila v Japonsku Britney Spears reklamu.

Na závěr si přečtěte rozhovor s Kiedisem o jeho životě v LA.

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek