Nová deska Five Finger Death Punch? V červenci!

|
Nová deska Five Finger Death Punch? V červenci!

Groove metalisté z Las Vegas - Five Finger Death Punch už v polovině února tohoto roku, dávají přes facebook zprávu, že se pracuje na novém nacházejícím čtvrtém albu, které vyjde letos v létě. Snad vám ulehčí čekání fakt, že by se tak mělo stát 29. července. A pokud jste iTunáři, 18. června začíná předprodej. Deska ponese skutečně stručný název The Wrong Side of Heaven and the Righteous Side of Hell, Volume 1 ("Hele znáš ten první díl té čtvrté studiovky?") Čtete správně, kapela se  rozhodla v tomto roce vydat dvojitou porci materiálu. Ve svém tvůrčím procesu, se nedokázali smířit s tím, že by se některé skladby museli vyhodit.

"Přicházíme po několika skvělých letech koncertování a už jsme opravdu nastartovaní pro novou tvorbu. Kapela se při zkouškách dostala do úplně odlišného procesu skládání, které je ve své podstatě těsnější než kdy jindy a vyvolává v nás perfektní bouři. Když jsme skončili poprvé, ocitli jsme se na prahu dvanácti-třinácti písní, které vznikli poměrně rychle, ale stále jsme přicházeli s lepším a lepším materiálem. Při pohledu na každého z nás jsme si řekli: jo... a proč zastavovat? Pojď me pokračovat dál. Když jsme procházeli už dvacátou čtvrtou píseň, bylo nám jasné, že tenhle materiál je na dvojité album. Najednou jsme měli obrovské množství hudby, které si velice považujeme a ceníme si jej. Možná to bude nejlepší materiál, co kdy takhle kapela vytvořila. Tehdy nám nepřišel žádný způsob ideální, jak se mezi skladbami rozhodnout. Padlo tedy rozhodnutí vydat je všechny." - Zoltan Bathory (kytarista)

Deska The Wrong Side of Heaven and the Righteous Side of Hell, Volume 1 bude mít na iTunes i svou bonus verzi, která se bude lišit patnáctým live trackem navíc. Pokud fanoušek nebude stále spokojen, může si pořídit také sběratelskou limitovanou box set edici a ta bude k mání téhož dne předprodeje na offi. stránkách kapely. A na závěr to nejlepší, ukázka. Skladba se jmenuje "Lift Me Up" ve které budete moct slyšet i Roba HalfordaJudas Priest.

Lift Me Up:


Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek