Dream Theater přivezou do Prahy nové album

|
Dream Theater přivezou do Prahy nové album

Dream Theater oznamují první část jejich nadcházejícího turné, v rámci kterého zavítají 29.ledna 2014 opět do Prahy. Stejně jako před pěti lety, kdy v naší metropoli vystoupili naposledy, i tentokrát přijedou osobně představit jejich zbrusu nové album.

Jednoduše pojmenovaná studiová novinka "Dream Theater", která vyjde 24.září, vznikla v produkci Johna Petrucciho a zvukového mistra Richarda Chycki, jenž je podepsán např. pod nahrávkami Aerosmith nebo Rush. Na této desce kapela také prvně spolupracovala s bubeníkem Mikem Manginim, který se k Dream Theater připojil v roce 2010.

"V každém novém album vidím příležitost nového začátku. Možnost, buď zdokonalit a posunout dál směr, kterým se několik let ubíráte nebo se naopak vydat úplně novou cestou. Poprvé ve své kariéře jsme desce dali stejné jméno, jaké nese naše kapela. Myslím, že lépe naši tvůrčí a hudební identitu vystihnout nelze. Zaměřili jsme se a maximálně věnovali všem prvkům, které nás dělají jedinečnými - od epického záběru a intenzity k atmosféře a barevnosti. Jsme z výsledku nadšeni a už se nemůžeme dočkat, až si desku budou moci poslechnout naši fanoušci". přibližuje novinku "Dream Theater" John Petrucci.

S novým albem se skupina rozjede na rozsáhlé turné, jehož první,evropská, část vypukne 15.ledna a ještě v témže měsíci přivede skupinu do pražské Tipsport Areny. Pod názvem "An Evening With Dream Theater" kapela přiveze tříhodinový program, který nebude zahajovat žádná předkapela.

Vstupenky budou k zakoupení od 28.června od 10 hodin v distribučních sítích Eventim a Ticketportal. Koncert pořádá NUCOAST PRODUCTIONS.

Pro své věrné příznivce Dream Theater tentokrát připravili i speciální VIP balíčky, které nabídnou kromě exkluzivních míst k sezení také osobní setkání s kapelou, limitovanou edici podepsaných plakátů, dárek  z turné a mnoho dalšího. Více na http://www.dreamtheater.net/tourdates/?event=33367

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek