Dream Theater zveřejnili obal a tracklist nového alba

|
Dream Theater zveřejnili obal a tracklist nového alba

Dvanácté studiové album americké progressive-metalové partičky Dream Theater se na pultech obchodů objeví již 24. září. To znamená, že je ten pravý čas pustit do světa nějaká “lákadla”; John Petrucci a spol. nám tedy dávají k nahlédnutí tracklist a budoucí podobu svého nového - eponymně nazvaného - alba.

Devítiskladbové CD bylo nahráváno ve studiu Cove City na Long Islandu a jedná se o celkově druhé album, na kterém se podílí současný bubeník Mike Mangini.

V lednu se o něm Petrucci zmiňoval takto:

“Až lidi uslyší bicí na téhle desce, úplně se z toho zblázní. Na posledním albu odvedl skvělou práci, ale nebyl u procesu samotného skládání a jen nahrál bicí party, které jsem napsal. I když samozřejmě užíval svou kreativitu a party si upravoval podle svého, cítím, že se teď Mike Mangini naprosto odvázal. Všechno je to on. Všechno je to jen jeho kreativita, jeho rozhodnutí a nápady. Člověče, ten chlap je prostě zvíře.”

obal nového alba Dream Theater

Jste-li zvědaví, jakou bude mít nové album formu, zde je tracklist včetně názvů jednotlivých částí suit False Awakening Suite a Illumination Theory.

1. False Awakening Suite
I. Sleep Paralysis
II. Night Terrors
III. Lucid Dream

2. The Enemy Inside
3. The Looking Glass
4. Enigma Machine
5. The Bigger Picture
6. Behind The Veil
7. Surrender To Reason
8. Along For The Ride
9. Illumination Theory

I. Paradoxe de la Lumière Noire
II. Live, Die, Kill
III. The Embracing Circle
IV. The Pursuit of Truth
V. Surrender, Trust & Passion

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek