Hledáme redaktory!!!

Hledáme redaktory!!!

Hudební magazín NMNL.cz hledá posily do redakčního týmu. Nevyžadujeme žádné předchozí zkušenosti s podobnou spoluprácí ani portfolio prací. Na věku ani pohlaví nezáleží! Hledáme pouze lidi ochotné aktivně se podílet na chodu hudebního magazínu, především veřejně písemně prezentovat své názory. Jediným požadavkem je určitá úroveň českého jazyka a vyjadřovacích schopností, což posoudíme sami na základě ukázky vaší práce.

Redaktorům neklademe téměř žádná omezení. Snažíme se být multižánrovým magazínem s co možná nejotevřenějším přístupem k muzice, bez předsudků! Přednost dáváme především žánrům jejichž stručný přehled najdete v záhlaví webu.

Nabízíme několik možností spolupráce:

  • standardní redaktorská činnost - psaní článků (recenze, reportáže, rozhovory, žurnál, blogy), tvorba profilů kapel, tvorba databáze koncertů a další
  • tvorba fotogalerií - fotografování na koncertech, festivalech a dalších akcích, na které můžeme obstarat akreditace
  • korektura webu - korekce obsahu webu po gramatické a stylistické stránce

Upozorňujeme, že práce pro NMNL magazín nemůže být v současné situaci finančně ohodnocena.

Pokud máte o některou ze zmíněných možností spolupráce s magazínem NMNL zájem, nebo máte nápad na jiný druh spolupráce, napište nám na redakční e-mail redakce.nmnl@gmail.com.

Do e-mailu napište základní informace o sobě (jméno, věk, bydliště - město), o jaký druh spolupráce máte zájem a ukázku své práce. Na všechny e-maily odpovíme.