INNER FEAR TOUR

|
INNER FEAR TOUR
Datum: 
Čtvrtek 20. Září 2012 - Pátek 17. Květen 2024
Účinkující: 

Inner Fear, Ador Dorath, Mater Monstifera

Město: 
Praha
Místo: 
Matrix
Začátek: 
20:00
Cena: 
150,-

INNER FEAR je českolotyšský projekt bubeníka Cradle of FIlth Martina `Marthuse` Škaroupky, který po 9 letech vydává novinku First Born Fear. Recenzi na toto CD si můžete přečíst tady: 

http://www.rock.cz/clanek/4767-recenze-inner-fear-first-born-fear

"First Born Fear je v poslední době dalším důkazem toho, že s českou hudební scénou to zase nebude tak špatné, jak se v minulosti říkávalo. Bohužel (nebo bohudík) však ty nejlepší věci nenajdete mimo vyjímek na mělčině, ale budete muset postoupit do větší hlo
ubky. A například comebackové album Inner Fear za to určitě stojí. Tak propracované a současně zvukově bohaté domácí album do ruky zase tak často nedostanete."

www.innerfear.org
http://www.youtube.com/watch?v=HqQWAgST1Gs


Těšínští vítězové ADOR DORATH ocenění Anděl 2005 v kategorii hard’n’heavy svého úspěchu nedosáhli náhodou. Zaslouženou pozornost, zájem a uznání fanoušků i recenzentů vzbudil již před několika lety jejich debut „Adon Nin Edeleth Ador Dorath“, jenž se nesl ve znamení rychlého atmosférického black metalu plného chytlavých melodií. Druhá deska „Symbols“ posunula výraz kapely o hodný krok kupředu. Ador Dorath si tak postupně vytvořili svébytný styl, který na české scéně dosud chyběl – extrémní , zvukově barvitou melodiku, jenž se svým tvůrcům postupně doslova rozvíjí pod rukama.

www.adordorath.com


Atmospheric black metalová kapela MATER MONSTIFERA vznikla v roce 2000 ve městě Trhové Sviny. Po zformování prvotní sestavy vznikla v témže roce promo nahrávka „Vůně krve“ a krátce na to demo „Svíce Života“. Následně se kapela začíná věnovat koncertní činnosti, během které krystalizuje hudební projev kapely jakožto atmosférický black metal s masivním zastoupením kláves. V roce 2002 vychází MCD „Sepsáno krví“. Po následující roky se Mater Monstifera intenzivně věnuje koncertní činnosti. V roce 2005 vzniká debutové album „Zrozen z Hříchu“. V roce 2008 následuje singl „Beletseri“. Přelom roku 2010 a 2011 je pro kapelu ve znamení několika změn v sestavě a též vydáním dalšího studiového alba - "Na zrcadlech lží".

www.bandzone.cz/matermonstifera