Jarní koncert Five O´clock Tea a Medvěd 009

|
Jarní koncert Five O´clock Tea a Medvěd 009

O velikonoční sobotě vystoupí v pražském Rock café na společném koncertě Five O´clock Tea a Medvěd 009. Prvně jmenovaná kapela slibuje několik ochutnávek z připravovaného alba, naopak Medvědi budou prezentovat zejména svoje poslední a vcelku čerstvé album Pozdravuj. Celý večer odpálí úderem dvacáté hodiny mladá pražská formace Make No Sense.

 

FIVE O'CLOCK TEA
Pražská energická partička, jejíž muzika je o strojově přesných rytmech, chytlavých a ostrých kytarových riffech, houpavé base a hlavně o nespoutané energii, která díky dvojici frontmanů, lépe řečeno frontmana Fikyho a frontmanky Gygy, nenechá nikoho v klidu. Hudebně jsou 5OT mix všech možných stylů a vlivů, které se protínají v moderním zvuku světového rocku. Po loňském úspěšném turné s kapelou Divokej Bill 5OT dokončují práce na nové desce, která vyjde v průběhu letošního roku.

MEDVĚD 009
Koncem listopadu 2010 vydala parta Medvěd 009 dlouho očekávané album Pozdravuj. CD bylo natočeno ve studio Sono Records a hudební produkce se ujal Milan Cimfe. Výsledkem je zvukově i stylově pestré album, na kterém můžete najít vedle klasických medvědích vypalovaček i dosud neznámé jiné hudební polohy Medvědů. Kapela bude CD propagovat na jarním turné a samozřejmě i na dubnové zastávce v Rock Café.

MAKE NO SENSE
Mladá pražská kapela Make no sense vznikla v roce 2008, od té doby si díky svižné melodické smršťi kytarového pop-rocku postupně získává další a další příznivce. Jejich koncertní nasazení je bezprostřední a energické. V průběhu roku 2009 se MNS úspěšně účastnili několika hudebních soutěží. V roce 2010 pak skupina vyhrála první místo ceny diváků v největší celorepublikové soutěži RGM live space 2. V dubnu tohoto „rocku“ jim vyjde nový singl Časoproudy, který je zpívaný v češtině a na příští rok plánují také plnohodnotné album. Let´s MAKE NO SENSE!

 

Jarní koncert Five O´clock Tea a Medvěd 009:

Five O´clock Tea, Medvěd 009, Make No Sense

23. dubna 2010 od 20h, Praha, Rock Café

vstup:
120Kč na místě
100Kč v předprodeji
(Předprodej probíhá v šatně klubu Rock Café, otevírací doba pro prodej vstupenek je následující: PONDĚLÍ: 15.00-19.00, STŘEDA: 15.00-19.00, PÁTEK:15.00-19.00)

www.5ot.cz, www.bandzone.cz/fiveoclocktea
www.medved009.cz, www.bandzone.cz/medved009
www.makenosense.cz, www.bandzone.cz/makenosense
www.rockcafe.cz

info: +420 723105008,

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek