Little Barrie v neděli v Praze vystoupí jako support Primal Scream

Little Barrie v neděli v Praze vystoupí jako support Primal Scream

Tisková zpráva D Smack U Promotion a KC Vltavská

Little Barrie  je tříčlenná hudební skupina z Londýna ovlivněná styly jako jsou  Rhythm and Blues,Garage Rock,Surf,Soul a Rock 'n' Roll. 

Little Barrie vznikli v Nottinghamu v roce 1999. Jejich první demonahrávky si všimli lidé z sublabelu Jazzman records s názvem Stark Reality. První singl vydávají v červenci 2000 - "Shrug off Love"  s B stranou "Reply Me (It Don't Deny Me)". 

Po přestěhování do Londýna v září toho samého roku kapela vydala další dva singly na Stark Reality, než potkali v roce 2002 bývalého frontmana Orange Juice a autorsky plodného umělce a producenta Edwyna Collinse, se kterým nahráli svůj čtvrtý singl. Edwyn byl bezpochyby pro pokrok a růst kapely nesmírně důležitý . Nadšený Collins jim nabídl, aby své první album "We Are Little Barrie" nahráli v jeho studiu West Heath Yard  a sám také album produkoval.

Po turné po Evropě, Japonsku a Austrálii a několika koncertech v USA kapela začala nahrávat svoje druhé album "Stand Your Ground"  s producentem Gorrilaz  Danem The Automatorem v  Brooklynu a s Mike Pelanconim v Británii.

Kapela nadále jezdí po světě jako předskokani Paula Wellera, Morrisseyho a Primal Scream a její členové se jako sóloví hudebníci účastní mnoha hudebních projektů. 

Liltte Barries vydali loni v prosinci v Japonsku a letos  v Evropě své nové album 'King of the Waves', které bylo opět nahráno ve studiu West Heath Yard.

Little Barrie můžete zažít živě jako support Primal Scream v neděli 7.sprna od 20:00 v KC Vltavská.

Vstupenky jsou k zakoupeni v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 710,- Kč + poplatky, na místě pak za 890,- Kč.

Více info na:

www.primalscream.net

www.littlebarrie.com

www.vltavska.cz

www.dsmacku.com

www.facebook.com/dsmackupromotion

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek