VEES ve svém videu sázejí na létající stroje a chystají album

|
VEES ve svém videu sázejí na létající stroje a chystají album

Nové video spojené s létajícími stroji, plánovaná nahrávka, koncerty v Anglii a nedávná účast ve finále soutěže Český tučňák, takové jsou aktuální informace od jihočeských VEES, pro které se energický indie rock'n'roll stal životním postojem.

Režie nového videa ke skladbě Wooden People se zhostil režisér Martin Přívratský, autor dokumentárního filmu Tomorrow Will Be Better z prostředí freestyle motokrosu, před jehož pražskou premiérou VEES hráli a v němž mají tři své skladby. „Motokros milujeme a moc si vážíme toho, že v našem klipu účinkuje mistr světa Libor Podmol,“ říkají VEES.

Skladba Wooden People je z alba Foe Dry, které na vinylu vyšlo v dubnu letošního roku. Aktuálně VEES připravují nové EP, které na jaře představí na turné po českých klubech. Několik koncertů pak v dubnu zahrají také v Anglii.

Nejsilnější zbraní VEES není jen osobitý přístup ke starým kytarovým vzorcům, s kytarovými a bubenickými sóly, ale také jejich odzbrojující živá vystoupení, která je v listopadu vynesla až do finále soutěže Český tučňák.

Od svých začátků a vydání EP Johny Moon (2010) VEES urazili velký kus cesty a z rock'n'rollu se stal jejich životní postoj. Ačkoliv je kdysi ovlivnili Led Zeppelin, Beatles nebo Neil Young, mají rádi i The Strokes, Franz Ferdinand nebo Wolfmother. Především ale zůstávají zapálení, sví a zatraceně autentičtí.

Další informace:

WOODEN PEOPLE video http://youtu.be/UwTlq_Qti-M

JOHNY MOON video http://youtu.be/QGcmZYsSMqA

CATCH THE MOON video http://youtu.be/CAmqWPEwxJE

LIVE / festival - supernova http://youtu.be/2ZFUCmHUEaM

www.veespolice.cz

www.facebook.com/veespolice

vees.bandcamp.com

www.xproduction.cz

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek