Hudba Praha zahraje v Lucerna Music Baru The Best of

|
Hudba Praha zahraje v Lucerna Music Baru The Best of

Stálice české rockové scény - kapela Hudba Praha - připravila na první jarní den pro pražský koncert v Lucerna Music Baru speciální playlist THE BEST OF HUDBA PRAHA. Návštěvníci se tak mohou těšit na pecky jako Špinavý záda, Marijuana, Máma, táta, Maelström a celou řadu dalších. Pravá česká rocková klasika 21. března v Lucerna Music Baru!

Koncerty této rockové party jsou dodnes plné energie, která se nekompromisně valí z pódia. Kromě známých pecek ze staršího období Hudby Praha zazní i mladší písničky z nejnovějšího alba De Generace, které vyšlo po dlouhých čtrnácti letech v prosinci 2010. Album obsahuje 10 skladeb, jejichž autorem je dlouholetý kapelník Michal Ambrož. Dvě výjimky tvoří skladby Minulost autorů Vladimíra Zatloukala a Karla Malíka a Uleť, kterou napsal Vladimír Albrecht. Album vznikalo zhruba 2 roky a kromě zvukařů Tomáše Jakla, Jiřího "Kulicha" Novotného se na albu podílel i masteringový inženýr Vladimír Pecha.

Na podzim 2013 oslaví kapela 30 let své existence.

Vstupenky jsou v předprodeji  za 180 Kč na pokladně Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim a Ticketstream navýšené o poplatky prodejce. Vstupenky můžete pohodlně zakoupit online přímo na webu klubu http://lucerna.musicbar.cz/vstupenky a Facebooku http://on.fb.me/S0F7in. Cena na místě 230 Kč.

 
Současná sestava Hudby Praha
Michal Ambrož - kytara, zpěv
Vladimír Zatloukal - kytara, zpěv
Jiří Jelínek - baskytara
Karel Malík - alt-saxofon, zpěv
Vít Malinovský - tenor-saxofon
Michael Šimůnek - bicí
Kristýna Peteříková - zpěv
Alena Sudová - zpěv

 

www.hudbapraha.cz

 

www.musicbar.cz

www.facebook.com/lucernamusicbar

www.twitter.com/lucernamusicbar

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek