Rockeři obětem povodně 2013

|
Rockeři obětem povodně 2013

Pomozte s agenturou Alfedus music lidem zasaženým záplavami!

Agentura Alfedus music a její rockoví svěřenci se rozhodli pomoci potřebným a organizují v neděli 23. června 2013 benefiční rockový koncert na podporu obětem povodní 2013. Dobročinná akce se uskuteční v oblíbeném klubu Rock Café a odstartuje v 16 hodin. Částka, která bude vybrána na dobrovolném vstupném, minimálně však 50 Kč, půjde celá na konto Člověk v tísni, o.p.s. na pomoc obětem povodní. Podpořte dobrou věc i vy! Mediálním partnerem akce je rádio BEAT.

Chcete pomoci? Nevíte, jestli váš příspěvek opravdu půjde na dobročinný účel? Tahle akce je tedy právě pro vás. Ve spolupráci s obecně prospěšnou společností Člověk v tísni pomůžete obětem povodně 2013 zaručeně. A co vás 23. června čeká? Hudební nášup v podání kapel celé škály rockového stylu. Vystoupí všechny kapely zastoupené společností Alfedus music kromě zahraničních – zakázanÝovoce, SEVEN, ATD, Milan Schelinger, Reverends, Irnis Exots. Všichni interpreti zahrají bez nároku na honorář.

Je skvělé, že se agentura Alfedus music rozhodla podpořit lidi zasažené povodněmi. A je super, že i rockeři pomáhají! Děkujeme,“ dodal Tomáš Vyhnálek, Člověk v tísni, o.p.s. – dary a dárcovství.

„Agentura Alfedus music nepodpoří tragickou situaci jen skrz nadaci Člověk v tísni, ale dále pomůže obětem povodní 2013 prodejem charitativních placek v rámci festivalu NewCastles v Nových Hradech v jižních Čechách, který pořádá dne
29. června 2013 pod záštitou starosty města Nové Hrady. Celý výtěžek z prodeje placek pak půjde na pomoc lidem zasaženým záplavami v jižních Čechách,“ doplňuje Richard Harušťák, ředitel agentury Alfedus music.

Člověk v tísni, o.p.s.

Člověk v tísni pomáhá lidem v nouzi, a to jak ve válečných krizích nebo v oblastech zasažených přírodními katastrofami, tak i v místech, kde se lidé bez podpory jen těžko dostanou ze začarovaného kruhu chudoby. Humanitární pomoc je rychlá intervence s cílem zachránit lidské životy, zmírnit útrapy a pomoci obětem katastrof opět se postavit na vlastní nohy. Člověk v tísni na svoje humanitární aktivity často navazuje rozvojovými projekty tak, aby pomohl předcházet budoucím krizím a zmírnil jejich negativní dopady. Humanitární a rozvojová sekce společnosti Člověk v tísni působí ve dvaceti dvou zemích světa, v patnácti z nich má stálé pobočky. Každoročně realizuje projekty v objemu několika stovek miliónů korun pro tisíce lidí, kteří se narodili na méně šťastných místech této planety. Člověk v tísni je členem Alliance 2015, strategické sítě sedmi evropských nevládních organizací aktivních v oblasti humanitární pomoci a rozvojových projektů.

Pro více informací kontaktujte

www.alfedusmusic.com

Šárka Chomoutová

Tel.: +420 602 682 146

E-mail:sarka@alfedus.com

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek